Termo etikete

U ponudi imamo sve dimenzije Termo ECO, Termo TOP i Vellum etiketa, sa mogućnošću  full color štampe, toniranja i lakiranja etiketa.

Termo top 

Termo-osetljivi papir je namenjen za upotrebu u sistemima toplotne štampe (termo printerima). Tipične primene uključuju bar-kod nalepnice za fabrički upakovanu hranu:  meso,mesne prerađevine, mlečne proizvode, ribu, voće, povrće itd, Ove etikete, se takođe primenjuje i za obeležavanje polica u industrijskim halama.

Lepak poseduje odlično prijanjanje na širokom spektru podloga, uključujući blago grube i neravne podloge. Otporne su na niske temperature, na dugotrajnu izloženost sunčevoj svetlosti i na kontakt sa viskoznim tečnostima.

Termo eko

Termoosetljivi papir je dizajniran za upotrebu u sistemu toplotne štampe (termo printerima). Tipična primena uključuje bar-kod etikete u prodavnicama, za voće, povrće i ostale namirnice sa kraćim rokom trajanja. Takođe se koriste i u industrijske svrhe, za skladišta, logistika itd.

Štampa na etiketi može izbledeti tokom vremena ako je izložena visokoj vlažnosti, konvencionalnoj ili fluorescentnoj svetlosti. Lepak poseduje odlično prijanjanje na blago grubim i neravnim podlogama i dobre karakteristike na niskim temperaturama.

Vellum

Nalepnice Vellum izrađene su od visokokvalitetnog mat ili polusjajnog papira, a koriste se za štampu željenih podataka o proizvodu na termotransfernom štampaču uz pomoć termotransferne folije, tj. ribona. Idealne su za obeležavanje ambalaža, transportnih pakovanja, kutija, paleta itd.

 

Termo etikete

radic  pertovgr  budućnost

delikato  bavarska  bavarska ljuta

nedeljkoviic   gombit zavičaj